Syksyn koulutuspäivä 13.11.2014: "Kullttuurinen elämänlanka"

13.10.2014

Syksyn koulutuspäivä järjestetään 13.11.2014 Tampereella Monitoimitalo 13:ssa. Päivä kulkee nimellä "Kulttuurinen elämänlanka". Luvassa on mm. paljon toivottuja tutustumisia ohjaajan erilaisiin työympäristöihin sekä työpaja mielenkiintoisesta aiheesta.

Päivän aikana pääsemme tutustumaan Monitoimitalon tiloihin sekä ohjaajan työhön siellä ja vierailemaan Tammelan palvelukeskuksen kädentaitopajalle.

Työpajavaihtoehtoina ovat Minna Enqvistin kehittämä työtapa "Voimauttava skräppäys" ja Saija Honkalan "Avoveteen - sovella sanoja ja draamaa", jossa tutustutaan erilaisiin kirjallisuusterapian ja draamapedagogiikan menetelmiin.

Saamme kuulla myös kuvataideterapeutti Kirsi Mujen puheenvuoron ratkaisukeskeisestä kuvataideterapiasta ohjaajan näkökulmasta. Taku ry:n opiskelija-asiamies Vilja Byström tulee esittelemään uunituoretta opasta ohjaustoiminnan artenomeille, johon liittyen valmistuneille ohjaajille tehtiin keväällä kysely.

Koulutuksen hinta Ota ry:n jäsenille on 10 €, muille 80 €. Hinta sisältää aamukahvin ja koulutuksen materiaalit. Opiskelijoille koulutus on maksuton.

Koulutuspäivään osallistujilla on lisäksi mahdollisuus ostaa lippuja Suomen Kädentaidot -messuille, jotka järjestetään Tampereella 14.-16.11.2014. Yhden lipun hinta on 10 € (norm. 12-14€) ja se on voimassa yhtenä messupäivänä.

Ilmoittaudu pian mukaan inspiroitumaan! Ilmoittautumisaikaa on 3.11.2014 asti. Tarkemman tiedot ohjelmasta löydät alla olevasta linkistä.

Päivän lopuksi pidetään yhdistyksen sääntömääräinen syyskokous. Tule mukaan kokoukseen ja suunnittelemaan entistä parempia koulutuspäiviä. Hallitukseen kaivataan lisää innokkaita tekijöitä!

Liitteet