Tervetuloa koulutuspäivään ja sääntömääräiseen kevätkokoukseen 16.4.2015

12.3.2015

Tervetuloa OTA ry:n kevään 2015 koulutuspäivään ja sääntömääräiseen kevätkokoukseen. Koulutus on suunnattu kulttuurisen ohjauksen ammattilaisille ja alan opiskelijoille. Ilmoittautumiset koulutuspäivään torstaihin 2.4.2015 mennessä. Koulutukseen liittyvät tiedustelut ohjaustoiminnan.artenomit@gmail.com

Koulutuspäivässä on luvassa draamaa monessa muodossa. Luennoitsijoina näyttelijä-ohjaaja Riittamaija Kuusela-Rantanen sekä tarinateatteriohjaaja Taina Lähteilä.

Työpajojen vaihtoehdoista voit valita Riittamaija Kuusela-Rantasen "Matka itseen- draama haltuun", Taina Lähteilän "Haikuja tarinateatterissa" tai Mira Suovasen "Liveroolipelaaminen ohjaustoiminnan menetelmänä".

Lisäksi innoikkaille ja aiheesta kiinnostuneille on luvassa vapaaehtoinen iltaohjelma: Mira Suovasen Contamination-minilarp. Aiempaa kokemusta larppaamisesta et tarvitse, joten rohkeasti mukaan!

Ota ry:n jäsenille osallistumismaksu 25 €, opiskelijajäsenille maksuton. Ei jäsenelle osallistumismaksu 120 €. Hinta sisältää koulutuksen ohjelman materiaaleineen ja aamukahvin. Ilmoittaudu työpajoihin etukäteen.

Liitteet