Liity jäseneksi

14.2.2013

Yhdistyksen jäseneksi voi liittyä ohjaustoiminnan artenomi, ohajustoiminnan artenomi  (AMK), askartelunohjaaja tai muun vastaavan tutkinnon suorittanut henkilö. Jäsenenä saat mm. osallistua ilmaiseksi OTA ry:n järjestämiin ammatillisiin koulutuksiin. Jäsenmaksun suuruudesta päätetään vuosittain syyskokouksessa. Vuonna 2013 jäsenmaksu  on 29 €. Voit liittyä opiskeluaikana yhdistyksen opiskelijajäseneksi, jolloin jäsenmaksua ei peritä. Myös valmistumisvuonna saat vapautuksen jäsenmaksuista.

Jäseneksi voit liittyä oheisella lomakkeella (Jäsenlomake sivun alareunassa), johon liitetään alan tutkintotodistuksen jäljennös tai opiskelutodistus. Hakemus lähetetään yhdistyksen jäsenvastaavalle Päivi Hartikaiselle.

Päivi Hartikainen

Siestankuja 24 C 6

02710 Espoo

Lisätietoa asiasta saa lähettämällä viestin yhdistyksen sähköpostiin: ohjaustoiminnan.artenomit@gmail.com

 

Yhdistyksen jäsenyyteen liittyen Ohjaustoiminnan artenomit - OTA ry:n sännöistä lainaus:

"Jäsenet hyväksyy hakemuksesta yhdistyksen hallitus.

Yhdistyksen varsinaiseksi jäseneksi voi liittyä henkilö, jolla on ohjaustoiminnan artenomi (AMK) tai vastaava opistoasteinen tutkinto. Tästä todisteeksi on jäsenhakemukseen liitettävä kopio tutkintotodistuksesta.

Ohjaustoiminnan artenomi (AMK) – opiskelijat voivat liittyä yhdistyksen opiskelijajäseneksi. Tästä todisteeksi on jäsenhakemukseen liitettävä kopio opiskelutodistuksesta.

Hallituksen kokouksessa voidaan kahden yhdistyksen jäsenen kirjallisesta esityksestä hyväksyä yhdistyksen varsinaiseksi jäseneksi myös muun kuin vaihtoehtoja vastaavan koulutuksen kautta pätevöitynyt henkilö.

Vuosikokouksessa hallituksen esityksestä yhdistyksen kunniajäseneksi voidaan hyväksyä ohjaustoiminnan artenomien ammattialaa merkittävästi edistänyt tai alalla erityisesti ansioitunut henkilö." (Ohjaustoiminnan artenomit - OTA ry:n säännöt, 2009)